Thread Rating:
- 32 Vote(s) - 2.75 Average
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Στολος Λεωφορείων Ο.ΣΥ. (Πρώην ΕΘΕΛ)
|
Nikolas A.
Super Moderator
|
RE: Στολος Λεωφορείων Ο.ΣΥ. (Πρώην ΕΘΕΛ)
(10-10-2013, 02:03 AM)nikos1991 Wrote: Όταν πάνε τα ΚΤΕΛ στο Ελαιώνα (θα πάνε και των Λιοσίων) δεν θα έχει λόγο ύπαρξης η γραμμή Χ93, αφού θα περνάει από κάτω το μετρό, προς Αεροδρόμιο. Οι υπόλοιπες στάσεις είναι η Ροσινιόλ για το Περιστέρι (ας πάρουν κι αυτοί μετρό ), η Νέα Φιλαδέλφια και η Κηφισίας (αυτή έχει Προαστιακό). Όπότε γενικά δεν βρίσκω κάποιο επιχείρημα για να παραμείνει η γραμμή.
Έγω πάλι βρίσκω, γιατί άλλη τιμή έχει το μετρό και άλλη το Χ93. Και δε βρίσκω το λόγο να μην υπάρχει ΚΑΙ λεωφορειακή σύνδεση. Θα την εκμεταλλευτούν τα ΚΤΕΛ ούτως ή άλλως.
Παίρνω παράδειγμα απο εμένα που έχω δίπλα τη στάση του μετρό αλλά προτιμώ να παίρνω το Χ93 από τα ΚΤΕΛ Λιοσίων λόγω οικονομικού.
Επίσης και η Ροσινιόλ δεν έχει σταθμό τόσο κοντά (κάποιος θα έλεγε τα Σεπόλια), αλλά κυρίως η Φιλαδέλελφια στο ύψος των παλιών φαναριών.
Και επειδή την έχω κάνει πολλές φορές αυτή τη διαδρομή, η γραμμή εξυπηρετεί πολλούς εργαζόμενους στις υπηρεσίες του αεροδρομίου αλλά και στην εμπορική ζώνη, τα οποία απέχουν τουλάχιστον 1 χιλιόμετρο από τις κύριες εγκαταστάσεις του αεροδρομίου και δεν έχει στάση το μετρό ή ο προαστιακός.
Να δίνεις στους ανθρώπους μια δεύτερη ευκαιρία. Αλλά ποτέ μια τρίτη.
Ουδέν κρυπτόν!
|
|
10-10-2013, 11:17 AM |
|
Messages In This Thread |
RE: Στολος Λεωφορείων Ο.ΣΥ. (Πρώην ΕΘΕΛ) - by Nikolas A. - 10-10-2013, 11:17 AM
|
Users browsing this thread: 30 Guest(s)
|