Thread Rating:
- 32 Vote(s) - 2.75 Average
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Στολος Λεωφορείων Ο.ΣΥ. (Πρώην ΕΘΕΛ)
|
christos126
Εγγεγραμμένος
|
Μπα, μπορώ να πω ότι αυτά τα Νεοπλανάκια τα πεθύμησα λιγάκι, μαζί με ένα ζευγάρι ωτοασπίδες βέβαια! Μου φαίνεται ότι χωρούσαν περισσότερους επιβάτες, ενώ είναι πραγματικά αυτό που λέμε "φτιάχνει και καφέ", μιας κι έχει κραδασμούς εφάμιλλους ενός σέικερ...
Από την άλλη είναι λογικό πια να μη χωρά κόσμος να μπει στα Σολαρίνια του 227, αφού η γραμμή έχει και μειωμένα δρομολόγια φέτος, αλλά και αρκετά ανεκτέλεστα.
Και για να γυρίσω στα οχήματα με κατά τη γνώμη μου καλή διαρρύθμιση, πραγματικά πιστεύω ότι τα αποσυρμένα Νεοπλάν και οι "Βεργίνες" ήταν οχήματα για να στηρίξεις γραμμή με πολύ λαό, μιας και χωρούσαν πολλούς ορθίους - συμφωνώ με τα περί "πίστας"! Μου αρέσει όμως πάρα πολύ η διαρρύθμιση στα Irisbus & Renault, διότι χωρούν μεν λιγότερο κόσμο, θεωρώ όμως ότι είναι τα μόνα λεωφορεία που είναι εξαιρετικά άνετα και λειτουργικά τόσο για τους καθήμενους όσο και για τους ορθίους. Το μόνο αρνητικό που τους βρίσκω είναι ότι μάλλον οι αναρτήσεις τους είναι για δρόμους ευρωπαϊκού τύπου κι όχι ελληνικού...
ΥΓ Μη με βρίσετε για τα Ίρις, πραγματικά τα βρίσκω καλά! :-P
(This post was last modified: 02-04-2010, 01:21 AM by christos126.)
|
|
02-04-2010, 01:12 AM |
|
Users browsing this thread: 26 Guest(s)
|