Thread Rating:
- 22 Vote(s) - 2.95 Average
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Ποιότητα Παρεχόμενων Υπηρεσιών Της Ο.ΣΥ - Συχνότητες, δρομολόγια, σχόλια και παράπονα
|
amoran
Εγγεγραμμένος
|
RE: Ποιότητα Παρεχόμενων Υπηρεσιών Της ΕΘΕΛ - Συχνότητες, δρομολόγια, σχόλια και παράπονα
"Καταργηση ολων των εξπρες τωρα!"
"Ας το καταργησουμε λοιπον το παρκινγκ... Να βγαλουμε ολα εκεινα τα αυτοκινητα στους δρομους της Καλλιθεας..."
"Πραγματικα δεν ξερω τι να πω, δεν μπορω να καταλαβω τι μυαλο μπορει να το προτεινει αυτο..."
"Οχι μονο... Αρθρωτα να δρομολογησουμε..."
"Να ζητησω κι εγω ενα? Χαροκοπου-Καραγιαννη για να μην κουβαλαω με τα ποδια τις σακουλες απο τον Σκλαβενιτη..."
"Κυριες και κυριοι, προηγουμενως τους καναμε κηδεια, αλλα να που τωρα αναστηθηκαν οι εξπρες... "
"Η ειρωνεια ειναι το εσχατο οπλο του ανθρωπου ο οποιος δεν εχει επιχειρηματα."
Τα είπατε όλα, Μεγαλειότατε. Ειδικά με την τελευταία σας σοφή ρήση με καλύψατε πλήρως. Μην παραλείψετε, Σας παρακαλώ, να την συμπεριλάβετε και στην Αυτοβιογραφία Σας.
(Οσο για τις σακούλες από το Σκλαβενίτη, μην ανησυχείτε... Εγώ ο ίδιος θα τις κουβαλάω κι αν δεν έχετε καρότσι θα σκύβω κιόλας για να τις τοποθετείτε στην πλάτη μου με την άνεσή Σας).
|
|
09-03-2010, 12:25 PM |
|
Messages In This Thread |
RE: Ποιότητα Παρεχόμενων Υπηρεσιών Της ΕΘΕΛ - Συχνότητες, δρομολόγια, σχόλια και παράπονα - by amoran - 09-03-2010, 12:25 PM
|
Users browsing this thread: 30 Guest(s)
|