Thread Rating:
- 22 Vote(s) - 2.95 Average
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Ποιότητα Παρεχόμενων Υπηρεσιών Της Ο.ΣΥ - Συχνότητες, δρομολόγια, σχόλια και παράπονα
|
Citaro
Honorary member
|
RE: Ποιότητα Παρεχόμενων Υπηρεσιών Της ΕΘΕΛ - Συχνότητες, δρομολόγια, σχόλια και παράπονα
(15-02-2011, 11:24 PM)christos126 Wrote: Σε κάθε πρόταση επιβάτου παρόμοια απάντηση: λυπούμεθα αλλά...τι μας λες τώρα για εκδοχές και αλλαγές! Η γραμμές τροποποιήθηκαν πριν 2 μήνες, πάει τέλειωσε...!
Κι όμως, σε σχέση με άλλες υπηρεσίες ο ΟΑΣΑ πάντοτε απαντά σχετικά εμπεριστατωμένα. Κι αυτό οφειλόταν στον υπογράφοντα Παν. Κοντογιάννη, που ήταν εξαιρετικός στη δουλειά του, άσχετα που αναγκαζόταν να "χορεύει" ανάλογα με τα κέφια του κάθε διορισμένου προέδρου.
Το κακό όμως είναι ό ως άνω κύριος (Κοντογιάννης) συνταξιοδοτείται (σχετική ανάρτηση υπάρχει στο Διαύγεια) και δεν ξέρω τι διάδοχο θα βάλουν στη θέση του. Δύσκολο όμως να ξαναβρεθεί κάποιος με το ίδιο μεράκι που είχε ο Κοντογιάννης ... ξέρω τι λέω, τον γνώρισα από κοντά, όταν είχα κάνει εγώ ορισμένες προτάσεις και με πήρε τηλέφωνο ο ίδιος, καλώντας με για σύσκεψη στα γραφεία του ΟΑΣΑ με άλλους τρεις - τέσσερις συγκοινωνιολόγους.
Ε, σας πληροφορώ ότι οι άλλοι ήταν το στύλ "τι μας τον κουβάλησες τώρα και μας βάζεις αγγαρείες". Μόνο ο Κοντογιάννης άκουγε πραγματικά και ενδιαφερόταν γι΄αυτά που τους είχα γράψει.
Θα με θυμηθείτε γι' αυτά που γράφω ...
|
|
16-02-2011, 02:08 PM |
|
Messages In This Thread |
RE: Ποιότητα Παρεχόμενων Υπηρεσιών Της ΕΘΕΛ - Συχνότητες, δρομολόγια, σχόλια και παράπονα - by Citaro - 16-02-2011, 02:08 PM
|
Users browsing this thread: 12 Guest(s)
|