(17-12-2015, 01:20 PM)ΧΡΗΣΤΟΣ Wrote: Δεν ξέρω σε ποιό αμαξοστάσιο ανήκε το λεωφορείο, την γραμμή 218 Πειραιά - Υμητός έκανε και μάλιστα μου είπε χαρακτηριστικά οτι τα λεωφορεία αυτά ασφαλίζονται ανα μήνα.
Όλα τα λεωφορεία της Ο.ΣΥ ασφαλίζονται ανά μήνα.
(17-12-2015, 01:42 AM)mercedes elbo Wrote: Τα Ν1 λόγω πράσινου δακτυλίου πρέπει να αποσυρθούν στις 31/12/2016 με εξαίρεση τα 4 ΥΕΗ (#443, #444, #456, #974) τα οποία πρέπει να αποσυρθούν στις 31/12/2015. Τώρα αν τα 4 τελευταία τα αποσύρουν όντως τις επόμενες μέρες δεν το γνωρίζω. Βέβαια υπάρχει και η λύση να τα στείλουν Ελληνικό.
Όσο για τις γραμμές που μπορούν να κυκλοφορήσουν εκτός πράσινου δακτυλίου είναι ελάχιστες. Καταρχάς, μπορούν να φιλοξενηθούν μόνο σε Ελληνικο, Ανθούσα και ´Ανω Λιόσια καθώς τα υπόλοιπα αμαξοστάσια είναι μέσα στα όρια του πράσινου δακτυλίου. Τα 2 τελευταία (Ανθούσα, Λιόσια) έχουν μόνο γκαζιέρες και δεν χωράνε επιπλέον οχήματα. Έτσι μας μένει μόνο το Ελληνικό όπου μπορούν να δρομολογούνται μόνο στο 120 (3 οχήματα), στο 154 (4 οχήματα), στα Τοπικά Γλυφάδας (16 οχήματα) και άντε και στο Καρτ. 2 του Χ97 το οποίο όμως συνήθως βγαίνει με GN. Συνεπώς, μόλις 24 Ν1 μπορούν να βγουν ουσιασικά.
Nα προσθέσω επίσης πως η μεταφορά Ν1 σε Ανθούσα και Λιόσια είναι σχεδόν αδύνατη, καθώς η μεν Ανθούσα δεν έχει καμία υποδομή τροφοδοσίας πετρελαίου (την ξήλωσαν όταν ήρθαν οι γκαζιέρες 2ης γενιάς για να αυξηθεί η χωρητικότητα οχημάτων), ενώ θα πρέπει να μεταφερθούν οχήματα σε Μπραχάμι - Ελληνικό, ώστε να βγαίνουν τα δρομολόγια. Η μοναδική λύση θα ήταν να αποκτήσει υποδομές φυσικού αερίου ο Πειραιάς, να μεταφερθούν εκεί γκαζιέρες από τα 2 Α/Σ Φυσικού Αερίου και αυτός με τη σειρά του να δώσει σχεδόν όλο το στόλο Iris Diesel σε Ελληνικό και Μπραχάμι.
Άρα έχουμε:
1) κατασκευή δεξαμενής πετρελαίου, αντλιών και λοιπού εξοπλισμού στην Ανθούσα (τα Λιόσια νομίζω έχουν)
2) μεταφορά οχημάτων και τεχνογνωσίας
3) κατασκευή υποδομών Φυσικού Αερίου στον Πειραιά
4) εκπαίδευση οδηγών και τεχνικού προσωπικού σε άλλο τύπο οχημάτος
Αυτό κρίνεται ΑΔΥΝΑΤΟ από τον γραφών ακόμα και αν ξεκινήσει σήμερα.