Πράγματι, 11 τρόλεϊ και 4 λεωφορεία έχουν σύστημα πρόσβασης στο διαδίκτυο μέσω 4G, όπως λέει και το έγγραφο που επισύναψα στο πρώτο post.
Δεν το έχω χρησιμοποιήσει, αλλά από μια μικρή εμπειρία που έχω από το σύστημα 4G, λειτουργεί πολύ καλά ως τεχνολογία.
Στην λεωφορειακή γραμμή 302, τα Citelis που χρησιμοποιούνται εκτός από το ότι η μπροστινή πόρτα χρησιμοποιείται μόνο για επιβίβαση, έχουν και τουρνικέ το οποίο γυρίζει με την ακύρωση του εισιτηρίου ή την επίδειξη κάρτας απεριορίστων στον οδηγό. Μάλιστα από αυτό και μόνο καταγράφηκε αύξηση των επιβατών κατά 30%. Not bad..
Επίσης, πολύ ενδιαφέρον έχει το ότι στις πρότυπες γραμμές φαίνονται και οι χρόνοι διέλευσης των λεωφορείων από τη στάση στα τύμπανα των στάσεων. Δεν ξέρω αν το έχουν κάνει σε όλες, αλλά μέχρι τώρα αυτά τα δεδομένα έπρεπε να ψάξεις πολύ για να τα πάρεις..
Υπάρχουν φήμες και για την επέκταση του δικτύου πειραματικών γραμμών.
Υπάρχει η ανακοίνωση (ψιλοπροεκλογική κατά τη γνώμη μου) περί προτυποποίησης του 224 από τον Δήμο Καισαριανής.
(05-02-2014, 09:16 PM)aliance Wrote: Τώρα κάτι είχε πάρει το αυτί μου ότι στο Μπραχάμι θα γίνουν πρότυπες άλλες 2 γραμμές αλλά τίποτα επίσημο!!!Αυτές που μπορούν να γίνουν άνετα είναι κατά τη γνώμη μου το 201 & 136/137.
Μάλιστα! Για να δούμε..