(19-07-2013, 01:11 AM)marios.ilioupoli Wrote: Ε22: Ο Ανατολικός είναι πιο κοντά στη Βουλιαγμένης.
Ουσιαστικά οι γραμμές που τοπικοποιούνται στο στ. Ελληνικού θα έχουν αφετηρία στη λεωφόρο της πρωην Αμερικάνικης Βάσης, κοντά στα γήπεδα του Μπέιζμπολ. Ο χώρος εκεί δεν είναι και πολύ μεγάλος. Μία εσοχή για 124/171 και μία για Ε22/Χ97. Χάος δε νομίζω να υπάρχει στο Ελληνικό. Απλά το άσχημο είναι ότι υπάρχουν πολλές γραμμές που φτάνουν μέχρι το Γκόλφ (114/115/116, 120, 149/170, 128/207) και δεν έχουν οι επιβάτες πρόσβαση στο Μετρό που είναι και σε κοντινή απόσταση.
Νομίζω ότι η καλλίτερη λύση θα ήταν η αφετηρία να χωροθετηθεί πιο κοντά στον Ανατολικό Αεροσταθμό, ακόμα και μπροστά στο κτίριο, εκεί όπου σταματούσαν τα λεωφορεία όσο λειτουργούσε το αεροδρόμιο. Εκεί ο χώρος είναι υπέρ αρκετός.
Η διαδρομή από εκεί και πέρα θα μπορούσε να διαμορφωθεί ως εξής: οδός πρόσβασης αεροσταθμού (νομίζω ότι λέγεται 33η Οδός), αριστερά στον δρόμο που περνάει μπροστά από την Αστυνομική Διεύθυνση ΝΑ Αττικής (πρώην αστυνομική δ/νση αεροδρομίου Ελληνικού), και δεξιά Ελευθερίου Βενιζέλου ώστε να βγαίνουν στην Λεωφ. Βουλιαγμένης και να στρίβουν δεξιά προς τα κάτω. Για την επιστροφή, ακριβώς το αντίθετο. Έτσι περνούν μπροστά από τον σταθμό του Μετρό και στις 2 κατευθύνσεις.