Αν και είναι ένας χρόνος κοντά που είμαι στην παρέα του φόρουμ πρόσφατα ανακάλυψα ικανοποιημένος το κομμάτι αυτό οπού μπορεί να μιλήσει ελέυθερα κάποιος για ότι θελήσει. Εγώ θα μιλήσω για ποδήλατα μιας μου με την κρίση που σκεπάζει την χώρα μας γίνεται όλο και πιό δημοφιλές και θα ξεκινήσω μιλώντας για τον δικό μου <έρωτα>
το specialized hardrock sport 26 το οποίο ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Πρώτη φορά το είδα όταν το πήρε ένας γνωστός μου , η πολυχρωμία του ο εντυπωσιακός τετραγωνισμένος σκελετός και η καλή ποιότητα κατασκευής με αρκετά καλά περιφειακά με έκαναν καί το ερωτέυτηκα. Η ευκαιρία να το αποκτήσω δεν ήρθε καί με το καλύτερο τρόπο καθώς το ποδήλατο που ήδη είχα το κλέψανε αλλοδαποί καθώς ήμουν στο σχολείο σε αργία και παίζαμε. Καθώς μου ήταν απαραίτητο το νέο απόκτημα ήρθε γρήγορα και σε λίγες βδομάδες ήμουν έτοιμος να βγω στους δρόμους. Έτσι το ποδήλατο έγινε και πάλι κομμάτι της ζωής μου έιτε για να πάω στο σχολείο και το φροντηστήριο , είτε για βόλτα και συνάντηση με τους φίλους ,είτε για ψώνια ,είτε για να πάω απλά στο κτέλ να δώ τον πατέρα μου , είτε γία να πάω μια μεγάλη βόλτα και να περάσω μια ποδηλατική μέρα. Επίσης οι δυνατότητες του ποδηλάτου επέκτειναν και τις δικές μου κάνω καλύτερες σόυζες ,πετάγματα καί drift αλλά και την διάβαση πιό απαιτητικών μονοπατιών όπως επίσης την διάνυση μεγαλύτερων αποστάσεων. Γενικά με το ποδήλατο κάποιος έχει πολλά πλεονεκτήματα καθώς προσπερνάει την κίνηση σε ώρες αιχμής, βοηθάει το περιβάλλον καθώς το ποδήλατο είναι φιλικό στο περιβάλλον, δέν χρειάζεται να πληρώνει κανείς φόρους και να έχει έξοδα γιά βενζίνη και τέλος γυμνάζει βοηθώντας την υγεία ενός ατόμου