Thread Rating:
- 31 Vote(s) - 2.9 Average
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Νέες Γραμμές Λεωφορειακής Εξυπηρέτησης / Τροποποιήσεις / Καταργήσεις Γραμμών
|
abc
Εγγεγραμμένος
|
RE: Νεες Γραμμες Λεωφορειακης Εξυπηρετησης / Καταργησεις Γραμμων
Από Τα Νέα:
Τρείς λεωφορειακές γραμμές εξπρές καταργεί ο ΟΑΣΑ
Καταργείαι η λειτουργία των λεωφορειακών γραμμών εξπρές Ε1 (Πειραιάς-Βούλα), Ε7 (Κάνιγγος-Κηφισιά) και Ε16 (Πλ. Κουμουνδούρου-Ελευσίνα), λόγω μειωμένης επιβατικής κίνησης, όπως ανακοινώθηκε απο τον ΟΑΣΑ.
Οι επιβάτες των γραμμών αυτών θα εξυπηρετούνται με τις γραμμές:
Οι επιβάτες της Ε1 με τις γραμμές A1 Πειραιάς-Βούλα, Β1 Πειραιάς- Άνω Γλυφάδα,
οι επιβάτες της Ε7 με τις γραμμές Α7 Κάνιγγος-Κηφισιά-Ν. Ερυθραία και Β7 Κάνιγγος-Κηφισιά-Ν. Κηφισιά,
και τέλος οι επιβάτες της Ε16 με τις γραμμές Β16 Πλ. Κουμουνδούρου-Ελευσίνα (μ. Λ. Αθηνών) και Ε63 Πλ. Κουμουνδούρου- Μάνδρα.
Από τις παραπάνω γραμμές έχω προσωπική άποψη για την Ε7 καθώς όπως γνωρίζεται την έπερνα καθημερινά πέρσι. Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι τουλάχιστον της πρωινές ώρες δεν έχει κόσμο. Αυτό που έβλεπα είναι ότι μπορεί να έφτανε άδειο στον Ευαγγελισμό, αλλά μάζευε κόσμο και εκεί και στα Ιλίσσια καθώς και στις κοινές στάσεις με τα Α7/Β7.
Για εμένα τα Ε7 και Ε14 (όταν πήγαινε μέχρι δακτυλίδι) μπορούσαν να με πάνε στην εργασία μου σε περίπου τον ίδιο χρόνο με το ΙΧ και δεν χρειαζόμουν χρόνο για να βρω θέση να παρκάρω. Τα Α7/Β7/550 λόγω του στριμώγμαντος που πέφτει αυτές τις ώρες δεν είναι εναλακτική επιλογή. Πλέον ελπίζω να μην κάνει καμία απεργία το Μετρό ή ο Προαστιακός.
|
|
19-11-2009, 02:20 PM |
|
Messages In This Thread |
RE: Νεες Γραμμες Λεωφορειακης Εξυπηρετησης / Καταργησεις Γραμμων - by abc - 19-11-2009, 02:20 PM
RE: - by abc - 19-11-2009, 02:59 PM
RE: - by abc - 29-04-2010, 07:19 PM
|
Users browsing this thread: 27 Guest(s)
|