Forum
[ΣΚΑΪ] Πτήσεις εξωτερικού από την Καλαμάτα για Aegean Airlines - Printable Version

+- Forum (https://mesametaforas.gr/forum)
+-- Forum: Ειδήσεις - Λοιπή Ελλάδα (https://mesametaforas.gr/forum/forumdisplay.php?fid=89)
+--- Forum: Αεροπορικά Θέματα (https://mesametaforas.gr/forum/forumdisplay.php?fid=121)
+--- Thread: [ΣΚΑΪ] Πτήσεις εξωτερικού από την Καλαμάτα για Aegean Airlines (/showthread.php?tid=9855)



[ΣΚΑΪ] Πτήσεις εξωτερικού από την Καλαμάτα για Aegean Airlines - meganium - 13-03-2013

Νέα βάση για διεθνείς πτήσεις προς εννέα προορισμούς σε πέντε χώρες δημιούργησε στην Καλαμάτα η Aegean Airlines. Πρόκειται για την έβδομη βάση της εταιρείας στο εσωτερικό της χώρας, μετά τη Θεσσαλονίκη, το Ηράκλειο, την Κέρκυρα, τη Ρόδο και την Κω. Τα εγκαίνια της βάσης πραγματοποιήθηκαν χθες στο αεροδρόμιο «Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος», με την άφιξη την Κυριακή της πρώτης απευθείας πτήσης από Μόναχο.

Ανάμεσα στους 100 επιβάτες της πτήσης ήταν και οι κ. Ευτ. Βασιλάκης, αντιπρόεδρος της Aegean και ο κ. Αχ. Κωνσταντακόπουλος, πρόεδρος της ΤΕΜΕΣ και μέλος του Δ.Σ της Aegean.

Μέχρι τον Μάιο θα πραγματοποιούνται από και προς την Καλαμάτα πτήσεις προς τέσσερις προορισμούς στη Ρωσία(Μόσχα, Αγία Πετρούπολη, Καζάν και Ροστόβ), προς δύο προορισμούς στη Σουηδία(Στοκχόλμη και Γκέτεμποργκ), προς Γερμανία (Μόναχο), προς Ισραήλ (Τελ Αβίβ), και προς Ουκρανία (Κίεβο).

Στην πλήρη εξέλιξη του προγράμματος η Aegean θα εκτελεί 12 πτήσεις την εβδομάδα προς τους παραπάνω προορισμούς με ένα Airbus A320/319 με πληρώματα βασισμένα στην Καλαμάτα.