Forum
[TVKosmos.gr] Τσάρτερ Αλεξανδρούπολη - Αγία Πετρούπολη - Printable Version

+- Forum (https://mesametaforas.gr/forum)
+-- Forum: Ειδήσεις - Λοιπή Ελλάδα (https://mesametaforas.gr/forum/forumdisplay.php?fid=89)
+--- Forum: Αεροπορικά Θέματα (https://mesametaforas.gr/forum/forumdisplay.php?fid=121)
+--- Thread: [TVKosmos.gr] Τσάρτερ Αλεξανδρούπολη - Αγία Πετρούπολη (/showthread.php?tid=9823)



[TVKosmos.gr] Τσάρτερ Αλεξανδρούπολη - Αγία Πετρούπολη - Konstantinos - 07-03-2013

H αεροπορική σύνδεση Αλεξανδρούπολης - Αγίας Πετρούπολης που ξεκινάει στις 31 Μαΐου, ήταν το θέμα της σύσκεψης που έγινε στην Αλεξανδρούπολη, παρουσία της αντιπεριφερειάρχου Έβρου Γεωργίας Νικολάου, του Θεματικού αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης Γιώργου Γερομάρκου, υπηρεσιακών παραγόντων και εκπροσώπου της εταιρείας Aegean Airlines.

Στόχος της σύσκεψης, η επίτευξη της καλύτερης δυνατής συνεργασίας και συντονισμού των φορέων και υπηρεσιών που εμπλέκονται στον τομέα του τουρισμού με αφορμή τη νέα αεροπορική σύνδεση.

Ο αντιπεριφεριεάρχης ανέφερε πως «θα υπάρξουν κι άλλες πτήσεις charter από άλλους προορισμούς προς την περιοχή μας, γι’αυτό λοιπόν προσπαθούμε ως Περιφέρεια ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, με το δικό μας τρόπο, και μέσα σε πνεύμα πίστης και συνεργασίας, να προετοιμαστούμε, ώστε να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Θέλουμε, ελπίζουμε, πιστεύουμε ότι με τη συνεργασία όλων οι πτήσεις αυτές θα είναι βιώσιμες, και ειδικά οι πτήσεις μεταξύ Αλεξανδρούπολης και Αγίας Πετρούπολης».

«Υπάρχει αισιοδοξία ότι θα υπάρξει οργανωμένη προσέλευση επισκεπτών από την Αγία Πετρούπολη. Τα στοιχεία μέχρι στιγμής είναι ενθαρρυντικά», κατέληξε.

πηγή: tvkosmos.gr/www.enet.gr