Forum
[Αγγελιοφόρος] Ετοιμάζεται η Hellas Airlines - Printable Version

+- Forum (https://mesametaforas.gr/forum)
+-- Forum: Ειδήσεις - Λοιπή Ελλάδα (https://mesametaforas.gr/forum/forumdisplay.php?fid=89)
+--- Forum: Αεροπορικά Θέματα (https://mesametaforas.gr/forum/forumdisplay.php?fid=121)
+--- Thread: [Αγγελιοφόρος] Ετοιμάζεται η Hellas Airlines (/showthread.php?tid=8469)



[Αγγελιοφόρος] Ετοιμάζεται η Hellas Airlines - meganium - 25-09-2012

Την ίδρυση νέας αεροπορικής εταιρίας βάζει πρόσω ολοταχώς ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας και πρώην πιλότος Βασίλης Ραλάκης.

Η νεοϊδρυθείσα αεροπορική εταιρία με την ονομασία Hellas Airlines, με αφετηρία και βάση της το αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου και έδρα των γραφείων της στο Βόλο, ευελπιστεί να ανοίξει τα «φτερά» της στις 15 Ιανουαρίου 2013, αρχικά με πέντε πτήσεις στο εσωτερικό (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Ηράκλειο, Ρόδο -και Σκιάθο εποχιακά) και στη συνέχεια σε έξι πόλεις του εξωτερικού (Ρώμη, Μαδρίτη, Λονδίνο, Παρίσι, Φρανκφούρτη, Μόσχα -και ίσως και Κύπρο).

Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται με δυο αεροπλάνα τύπου Airbus Α320, 143 θέσεων.

Θεσσαλονίκη – Αθήνα 65 ευρώ

Οσον αφορά τις τιμές, σύμφωνα με τον πρόεδρο της εταιρίας, κ. Ραλάκη, «το εισιτήριο Θεσσαλονίκη - Ρώμη θα κοστίζει 120 ευρώ μετ' επιστροφής, το Θεσσαλονίκη - Φρανκφούρτη 140 ευρώ, ενώ το Θεσσαλονίκη - Αθήνα θα τιμολογείται στα 65 ευρώ, το δε Νέα Αγχίαλος - Αθήνα 50 ευρώ».

Οσο για το κενό που αφήνουν αεροπορικές εταιρίες από Θεσσαλονίκη προς ευρωπαϊκές πόλεις, και συγκεκριμένα προς Ζυρίχη, ο κ. Ραλάκης δηλώνει: «Θα ήταν μεγάλη ευκαιρία για εμάς να καταφέρουμε να μπούμε στη γραμμή Θεσσαλονίκη - Ζυρίχη - Μόσχα, αρκεί να μπορέσει να υλοποιηθεί μια τέτοια συμφωνία».