Forum
[Ypodomes.com] Σύγκρουση τρένων στο Μενίδι με έξι ελαφρά τραυματίες - Printable Version

+- Forum (https://mesametaforas.gr/forum)
+-- Forum: Ειδήσεις - Αθήνα & Θεσσαλονίκη (https://mesametaforas.gr/forum/forumdisplay.php?fid=57)
+--- Forum: Αθήνα (https://mesametaforas.gr/forum/forumdisplay.php?fid=87)
+--- Thread: [Ypodomes.com] Σύγκρουση τρένων στο Μενίδι με έξι ελαφρά τραυματίες (/showthread.php?tid=6149)



[Ypodomes.com] Σύγκρουση τρένων στο Μενίδι με έξι ελαφρά τραυματίες - Konstantinos - 24-04-2012

Επιβατική αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο Χαλκίδα- Αθήνα συγκρούστηκε με βοηθητική μηχανή συρμού, στις 8:25 το πρωί της Τρίτης, μέσα στον σταθμό του ΟΣΕ στο Μενίδι, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά έξι άτομα, και συγκεκριμένα πέντε επιβάτες και ο οδηγός της βοηθητικής μηχανής.

Όπως έγινε γνωστό από την Τροχαία, ο βοηθητικός συρμός ήταν πίσω από την αμαξοστοιχία όταν συγκρούστηκαν και πιθανόν προσέκρουσε στο τρένο όταν σταμάτησε στον σταθμό. Οι συνθήκες του ατυχήματος ερευνώνται.


[ΤΡΑΙΝΟΣΕ] ΔΤ: Συμβάν 24ης Απριλίου - meganium - 24-04-2012

Αθήνα, 24 Απριλίου 2012

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ενημερώνει ότι δεν υπήρξε καμία σύγκρουση αμαξοστοιχιών όπως αναφέρεται σε διάφορες πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο και σε μέσα ενημέρωσης. Στις 08.10 το πρωί σημειώθηκε το εξής συμβάν:

Στο σταθμό Αχαρνών, σιδηροδρομικό όχημα έργων με επιβάτες προσωπικό του ΟΣΕ, που κινείτο με κατεύθυνση το σταθμό της Τιθορέας, στο σταθμό Αχαρνών υποχρεώθηκε σε απότομη πέδηση προκειμένου να αποφύγει το συρμό του προαστιακού που προπορευόταν με κατεύθυνση την Χαλκίδα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να έρθουν σε επαφή οι προσκρουστήρες των δύο οχημάτων και να τραυματιστούν ελαφρά δύο άτομα που επέβαιναν στο όχημα έργων.

Κανείς από του επιβάτες του συρμού του προαστιακού δεν κινδύνευσε και συνέχισε κανονικά το δρομολόγιό του.


Από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ