Forum
[ΤΟ ΒΗΜΑ] Το τρένο έριξε το φορτηγό στο λεωφορείο! - Printable Version

+- Forum (https://mesametaforas.gr/forum)
+-- Forum: Ειδήσεις - Αθήνα & Θεσσαλονίκη (https://mesametaforas.gr/forum/forumdisplay.php?fid=57)
+--- Forum: Αθήνα (https://mesametaforas.gr/forum/forumdisplay.php?fid=87)
+--- Thread: [ΤΟ ΒΗΜΑ] Το τρένο έριξε το φορτηγό στο λεωφορείο! (/showthread.php?tid=59)



[ΤΟ ΒΗΜΑ] Το τρένο έριξε το φορτηγό στο λεωφορείο! - AlexNik - 24-11-2009

Από τύχη και λόγω της χαμηλής ταχύτητας του τρένου δεν υπήρξαν τραυματισμοί όταν χθες το μεσημέρι αμαξοστοιχία του ΟΣΕ συγκρούστηκε με φορτηγό σε φυλασσόμενη διάβαση στα Σεπόλια, φορτηγό το οποίο κατόπιν έπεσε πάνω σε αστικό λεωφορείο. Το ατύχημα έγινε όταν ο οδηγός του φορτηγού «εγκλωβίστηκε» στις σιδηροδρομικές γραμμές την ώρα που κατέβαιναν οι μπάρες προκειμένου να περάσει η αμαξοστοιχία. Του φορτηγού προπορευόταν το λεωφορείο της γραμμής 732, με προορισμό τον Αγιο Φανούριο, το οποίο όμως πρόλαβε και βγήκε από τις ράγες προτού κατέβουν οι μπάρες. Αφού όμως το τρένο εμβόλισε και παρέσυρε το φορτηγό, αυτό έπεσε με τη σειρά του πάνω σε άλλο λεωφορείο, στο οποίο όμως δεν επέβαιναν επιβάτες. Η κυκλοφορία των τρένων διεκόπη για μισή ώρα.


- AlexNik - 24-11-2009

Κωμικοτραγικη η σκηνη.


- AlexNik - 24-11-2009

Απο εκει περνουν μονο τα λεωφορεια του 732 προς κεντρο και τα λεωφορεια του 732 και του 891 προς Περιστερι. Εκεινο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι το πως τα καταφεραν.

Εαν ειναι λεωφορειο της ΕΘΕΛ το 2ο θα ειναι η Solaris Urbino 8.6 η ΕΛΒΟ Ν2.


RE: [ΤΟ ΒΗΜΑ] Το τρένο έριξε το φορτηγό στο λεωφορείο! - ELBO O405GN - 27-11-2009

Έχω δει να περνάει μηχανάκι στη διάβαση της Σιώκου (μουσείο ΟΣΕ), με κατεβασμένες μπάρες, ο φύλακας να σιχτιρίζει και το Desiro DMU να έρχεται καμαρωτό. Φυσικά σε τέτοιες περιπτώσεις φταίνε οι ΙΧήδες, ξεκάθαρα πράγματα.