Forum
[trikalanews.gr] Δοκιμάζει νέα λεωφορεία το Αστικό ΚΤΕΛ Τρικάλων - Printable Version

+- Forum (https://mesametaforas.gr/forum)
+-- Forum: Ειδήσεις - Λοιπή Ελλάδα (https://mesametaforas.gr/forum/forumdisplay.php?fid=89)
+--- Forum: Οδικές Συγκοινωνίες (https://mesametaforas.gr/forum/forumdisplay.php?fid=123)
+--- Thread: [trikalanews.gr] Δοκιμάζει νέα λεωφορεία το Αστικό ΚΤΕΛ Τρικάλων (/showthread.php?tid=209)



[trikalanews.gr] Δοκιμάζει νέα λεωφορεία το Αστικό ΚΤΕΛ Τρικάλων - AlexNik - 01-05-2010

Στην προσπάθεια που καταβάλλει το Αστικό ΚΤΕΛ Ν. Τρικάλων για την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς το επιβατικό κοινό περιλαμβάνεται μεταξύ άλλων και η ανανέωση του στόλου των οχημάτων του.
[Image: 127263719574_lrg.jpg]
Ήδη η διοίκηση βρίσκεται σε συζητήσεις με εταιρίες οι οποίες κατασκευάζουν λεωφορεία και αναζητά το καλύτερο ώστε να αντικατασταθούν σταδιακά τα οχήματα που σήμερα κυκλοφορούν στους δρόμους της πόλης των Τρικάλων και του Νομού.

Παρουσιάστηκε στα Τρίκαλα εντωμεταξύ, όχημα το οποίο συνδυάζει νέα, υψηλή τεχνολογία, είναι φιλικό στο περιβάλλον εκπέμποντας χαμηλούς ρύπους, φιλικό για τα ΑμΕΑ, ενώ συνδυάζει αξιοπιστία και άνεση.

Όπως τόνισαν οι εκπρόσωποι της εταιρίας που κατασκευάζει το συγκεκριμένο λεωφορείο «έχουμε μια παραδοσιακή συνεργασία με το Αστικό ΚΤΕΛ Τρικάλων το οποίο είναι από τους καλύτερους πελάτες μας και πιστεύω πως σύντομα θα μπορέσουμε να έρθουμε σε συμφωνία».

«Εξετάζουμε τις προτάσεις που υπάρχουν», ανέφερε από την πλευρά του ο πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Δημήτρης Ιωάννου και πρόσθεσε « με τους ανθρώπους της εταιρείας υπάρχει αμοιβαία εμπιστοσύνη και διάθεση για συνέχιση της συνεργασίας μας, με ανανέωση του στόλου, προς όφελος πάντα του επιβατικού κοινού».

Οι οδηγοί του Αστικού ΚΤΕΛ δοκίμασαν το νέο όχημα στους δρόμους της πόλης, εκτελώντας μάλιστα συγκεκριμένα δρομολόγια και δήλωναν αργότερα απόλυτα ικανοποιημένοι από την συμπεριφορά του σε πραγματικές συνθήκες κίνησης μέσα στην πόλη.