Forum
[In.gr] «Έσπασε» η απεργία της ΠΝΟ στη Ζάκυνθο - Printable Version

+- Forum (https://mesametaforas.gr/forum)
+-- Forum: Ειδήσεις - Λοιπή Ελλάδα (https://mesametaforas.gr/forum/forumdisplay.php?fid=89)
+--- Forum: Θαλάσσιες Συγκοινωνίες (https://mesametaforas.gr/forum/forumdisplay.php?fid=122)
+--- Thread: [In.gr] «Έσπασε» η απεργία της ΠΝΟ στη Ζάκυνθο (/showthread.php?tid=12055)



[In.gr] «Έσπασε» η απεργία της ΠΝΟ στη Ζάκυνθο - Nikolas A. - 09-12-2016

Ζάκυνθος
Να «σπάσει» την πολυήμερη απεργία της ΠΝΟ αποφάσισε την Παρασκευή η ζακυνθινή κοινοπραξία Ionian Group, που καλύπτει τη γραμμή Ζάκυνθος-Κυλλήνη και Πόρος Κεφαλονιάς-Κυλλήνη.

Σε ανακοίνωσή της η εταιρεία αναφέρει ότι η ίδια «και οι ζακυνθινοί ναυτικοί της ενστερνίζονται την κατάσταση έκτακτης ανάγκης του αγαπημένου μας νησιού, από τα σοβαρά προβλήματα που έχουν συσσωρευτεί.

»Οι πλημμύρες, τα σκουπίδια, ή έλλειψη αγαθών πρώτης ανάγκης, καθώς επίσης και οι νοσοκομειακές ανάγκες που προσφάτως κορυφώθηκαν, έχουν συνέπεια βαριές και οδυνηρές επιπτώσεις στην καθημερινότητα των συμπατριωτών μας.

»Σύσσωμη η ομάδα της Ionian Group με γνώμονα και μόνο την προσφορά, όπως έμπρακτα έχει πράξει και στο παρελθόν, πήρε την πρωτοβουλία να δώσει ανάσα στον πολυήμερο αποκλεισμό του νησιού μας.

»Από την Παρασκευή το πρωί, τα πλοία μας δρομολογούνται για να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες των συμπατριωτών μας, έτσι ώστε σε αυτές τις δύσκολες στιγμές αγωνίας και απόγνωσης που βιώνουν, να μην νιώσουν εγκαταλελειμμένοι.

Σεβόμαστε τον αγώνα των ναυτεργατών, η ανάγκη όμως του νησιού, μας επιτάσσει. Είναι υποχρέωσή μας!».

Στο μεταξύ, ένα δρομολόγιο από τον Πόρο Κεφαλονιάς έως την Κυλλήνη μετ' επιστροφής εκτέλεσε νωρίς το πρωί της Παρασκευής πλοίο της Kefalonian Lines, προκειμένου να μεταφερθούν φάρμακα και φορτηγά με ευπαθή προϊόντα.