Forum
Airplane Gallery - Επετειακές φωτογραφίες - Printable Version

+- Forum (https://mesametaforas.gr/forum)
+-- Forum: Η ιστοσελίδα (https://mesametaforas.gr/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Νέα (https://mesametaforas.gr/forum/forumdisplay.php?fid=238)
+--- Thread: Airplane Gallery - Επετειακές φωτογραφίες (/showthread.php?tid=11973)



Airplane Gallery - Επετειακές φωτογραφίες - Paul - 14-04-2016

Οι φωτογραφίες αεροπλάνων είναι κάτι το απαιτητικό όπως θα γνωρίζουν αρκετοί. Χρειάζεται αρκετος εξοπλισμός και τεχνογνωσία αλλά και εξερεύνηση του κάθε αεροδρομίου για να μπορεί κανείς να βγάλει φωτογραφίες σαν αυτές που βρίσκουμε στο διαδίκτυο. Μετά απο αρκετό καιρό, κόπο και προσπάθεια φτάσαμε αισίως τις 1000 προσθήκες στην Air gallery, την προσωπική μας συλλογή.

Για χιλιοστή φωτογραφία επιλέχθηκε κοινή συναινέσει να μπει ένας τύπος αεροσκάφους που δεν είχαμε συναντήσει μέχρι τώρα. Και να, το θηριώδες Airbus Α380 της Etihad, με το νέο Livery της εταιρείας, δευτερόλεπτα πριν αφήσει το αερορόμιο του Heathrow για την πρωτεύουσα των Εμιράτων, το Abu Dhabi.

[Image: normal__DSC36241.jpg]

Όπως έγραψε και ο ιθύνων της λήψης της φωτογραφίας λοιπόν, ας ευχηθούμε στα καλύτερα που έρχονται, με ακόμα καλύτερη ποικιλία και ποιότητα!

Υ.Γ. Και επειδή οι αγάπες δεν κρύβονται είπαμε να δημιουργήσουμε ένα μικρό inception Big Grin Πίσω απο το 380 στην φωτογραφία φαίνεται ένα 747. Αυτό το 747 λοιπόν είναι στη φωτογραφία που ξεκινάει την επόμενη χιλιάδα, όχι απο το Heathrow αλλα απο το ελληνικό "Νίκος Καζαντζάκης" όπου είχε εμφανιστεί το καλοκαίρι.

[Image: thumb__DSC38505.jpg]