Forum
9 νεκροί και 65 τραυματίες από σύγκρουση λεωφορείων στη Δρέσδη - Printable Version

+- Forum (https://mesametaforas.gr/forum)
+-- Forum: Ειδήσεις - Άλλες Ειδήσεις (https://mesametaforas.gr/forum/forumdisplay.php?fid=174)
+--- Forum: Εξωτερικό (https://mesametaforas.gr/forum/forumdisplay.php?fid=120)
+--- Thread: 9 νεκροί και 65 τραυματίες από σύγκρουση λεωφορείων στη Δρέσδη (/showthread.php?tid=11607)



9 νεκροί και 65 τραυματίες από σύγκρουση λεωφορείων στη Δρέσδη - AlexNik - 19-07-2014

Τρία λεωφορεία - το ένα διώροφο - εμπλέκονται στο συμβαν - Πληροφορίες αναφέρουν πως τα αίτια οφείλονται σε υπερκόπωση του οδηγού του διώροφου λεωφορείου

Λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα του Σαββάτου, ένα Πολωνικό διώροφο λεωφορείο που κινούνταν στον αυτοκινητόδρομο A4, κοντά στη Δρέσδη, εξετράπη της πορείας του, έπεσε πάνω σε ένα Ουκρανικό πούλμαν, διέλυσε ένα Πολωνικό minibus και ύστερα κατέληξε στο κενό, στο πλάι του αυτοκινητοδρόμου όπου και ανετράπη.

Στο σημείο έσπευσαν 150 διασώστες, ενώ ο αυτοκινητόδρομος έκλεισε και στα δύο ρεύματα για αρκετές ώρες. Άνθρωποι της τοπικής πυροσβεστικής υπηρεσίας αναφέρουν πως είναι από τα χειρότερα δυστυχήματα που έχει γνωρίσει η περιοχή τα τελευταία 30 χρόνια. Η περιοχή μοιάζει με βομβαρδισμένο τοπίο, ενώ τις πρώτες πρωινές ώρες οι σωστικές υπηρεσίες κατάφεραν με γερανούς να επαναφέρουν το διώροφο λεωφορείο σε όρθια θέση ώστε να διευκολύνουν το έργο τους.

Όλοι οι - 7 τον αριθμό - επιβάτες του minibus σκοτώθηκαν, ενώ άλλοι δύο επιβάτες του Ουκρανικού πούλμαν έχασαν τη ζωή τους από τη σύγκρουση. Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν περισσότεροι από 40 σοβαρά τραυματίες και άλλοι 25 ελαφρά, οι οποίοι διακομίσθηκαν σε νοσοκομεία της Δρέσδης και των γύρω περιοχών.

[Image: 3,w=559,c=0.bild.jpg]
[Image: 3,w=559,c=0.bild.jpg]
[Image: 4,w=559,c=0.bild.jpg]
[Image: 2,w=559,c=0.bild.jpg]
[Image: 2,w=559,c=0.bild.jpg]