Forum
[thebest] Σταματά από τις 8 Ιανουαρίου η μεταφορά των μαθητών - Printable Version

+- Forum (https://mesametaforas.gr/forum)
+-- Forum: Ειδήσεις - Λοιπή Ελλάδα (https://mesametaforas.gr/forum/forumdisplay.php?fid=89)
+--- Forum: Οδικές Συγκοινωνίες (https://mesametaforas.gr/forum/forumdisplay.php?fid=123)
+--- Thread: [thebest] Σταματά από τις 8 Ιανουαρίου η μεταφορά των μαθητών (/showthread.php?tid=11076)



[thebest] Σταματά από τις 8 Ιανουαρίου η μεταφορά των μαθητών - AlexNik - 04-01-2014

Έκτακτη σύσκεψη για τη μεταφορά των μαθητών στα σχολεία τους μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς θα γίνει σήμερα στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, μετά το εξώδικο που έστειλε στον περιφερειάρχη και τον αντιπεριφερειάρχη το Δ.Σ. του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Αχαΐας.

Με αυτό τους γνωστοποιούσε την απόφαση να διακοπούν τα δρομολόγια της μεταφοράς των μαθητών από τις 8 Ιανουαρίου, καθώς δεν έχουν καταβληθεί στο ΚΤΕΛ 2.000.000 ευρώ.

Στο εξώδικο αναφέρεται ότι παρά τις υποσχέσεις δεν έχει τακτοποιηθεί η οφειλή και το ΚΤΕΛ δεν μπορεί να υποχρεώσει τους μετόχους και τους συνεργάτες του να χρηματοδοτούν οι ίδιοι το έργο της μεταφοράς των μαθητών.

Επίσης επισημαίνεται ότι αν η πολιτεία δεν τηρήσει τις υποσχέσεις της, από τις 8 Ιανουαρίου θα διακόψουν τη μεταφορά των μαθητών γιατί δεν έχουν άλλη λύση.

Έκπληκτος από την εξέλιξη εμφανίζεται ο αντιπεριφερειάρχης Γρηγόρης Αλεξόπουλος, καθώς στο διάστημα που προηγήθηκε δεν υπήρχε κάποια όχληση από το ΚΤΕΛ. Σήμερα το πρωί θα γίνει συνάντηση με σκοπό να αποσαφηνιστούν όλα τα σχετικά ζητήματα ούτως ώστε τα δρομολόγια για τους μαθητές να εκτελεστούν κανονικά.