Forum
[Zougla.gr] Μέχρι τις 31/01/14 σε ισχύ το μειωμένο εισητήριο - Printable Version

+- Forum (https://mesametaforas.gr/forum)
+-- Forum: Ειδήσεις - Λοιπή Ελλάδα (https://mesametaforas.gr/forum/forumdisplay.php?fid=89)
+--- Forum: Γενικές Ειδήσεις (https://mesametaforas.gr/forum/forumdisplay.php?fid=135)
+--- Thread: [Zougla.gr] Μέχρι τις 31/01/14 σε ισχύ το μειωμένο εισητήριο (/showthread.php?tid=11065)



[Zougla.gr] Μέχρι τις 31/01/14 σε ισχύ το μειωμένο εισητήριο - Nikolas A. - 02-01-2014

Παρατείνεται έως και τις 31 Ιανουαρίου 2014 η περίοδος καταβολής μειωμένου εισιτηρίου στα μέσα μαζικής μεταφοράς από τους νεοεισαχθέντες στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα φοιτητές του ακαδημαϊκού έτους 2013-2014.

Η έκπτωση θα εξασφαλίζεται με την επίδειξη κατά περίπτωση της βεβαίωσης εγγραφής ή της βεβαίωσης επιτυχίας τους, καθώς και της αστυνομικής τους ταυτότητας. Η παράταση δόθηκε προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής των νέων φοιτητών στα ΑΕΙ και να εκδοθεί η ακαδημαϊκή-φοιτητική τους ταυτότητα.

Υπενθυμίζεται, ότι η βεβαίωση επιτυχίας χορηγείται από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του υπουργείου Παιδείας στην οποία υπάγεται το Λύκειο αποφοίτησης ή εξέτασης των επιτυχόντων στα ΑΕΙ.


RE: [Zougla.gr] Μέχρι τις 31/01/14 σε ισχύ το μειωμένο εισητήριο - marios.ilioupoli - 02-01-2014

Δε μπορώ να καταλάβω με ποια λογική δεν έβαλαν προθεσμία έως την 28η Φεβρουαρίου, ή έστω τη 15η του ίδιου μήνα, αφού μέχρι τέλη Γενάρη οι εγγραφές των πρωτοετών δε θα έχουν ολοκληρωθεί. Και δεν εννοώ μόνο την τυπική εγγραφή στη σχολή, αλλά και την καταχώρηση ατά ηλεκτρονικά συστήματα, κάτι που απαιτεί μέρες, και ειδικά σε γραμματείες που υπολειτουργούν.

Για όσους δε γνωρίζουν, για να συνδεθείς στο σύστημα, ώστε να συμπληρώσεις την αίτηση για το πάσο, θα πρέπει να έχεις καταχωρηθεί ηλεκτρονικά από τη σχολή σου, να αποκτήσεις κωδικούς, να μπεις για να συμπληρώσεις τη δήλωση και ύστερα να περιμένεις την έγκριση από τη γραμματεία και την εκτύπωση από τη Vodafone.

Και να σημειωθεί πως, από τη στιγμή της εγγραφής, απαιτούνται μίνιμουμ 3 εβδομάδες για να μπορεί να πάρει κάποιος έστω βεβαίωση σπουδών από τη σχολή του.