Forum
[In.gr] Χωρίς λεωφορεία την Παρασκευή η Θεσσαλονίκη - Printable Version

+- Forum (https://mesametaforas.gr/forum)
+-- Forum: Ειδήσεις - Αθήνα & Θεσσαλονίκη (https://mesametaforas.gr/forum/forumdisplay.php?fid=57)
+--- Forum: Θεσσαλονίκη (https://mesametaforas.gr/forum/forumdisplay.php?fid=88)
+--- Thread: [In.gr] Χωρίς λεωφορεία την Παρασκευή η Θεσσαλονίκη (/showthread.php?tid=10904)



[In.gr] Χωρίς λεωφορεία την Παρασκευή η Θεσσαλονίκη - Nikolas A. - 06-12-2013

Θεσσαλονίκη

«Χειρόφρενο» από τις πέντε το πρωί στα λεωφορεία της αστικής συγκοινωνίας στο νομό Θεσσαλονίκης, λόγω της επίσχεσης εργασίας που πραγματοποιούν από σήμερα Παρασκευή οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ.

Οι εργαζόμενοι διεκδικούν δεδουλευμένα δύο μηνών (Οκτωβρίου και Νοεμβρίου) και ζητούν από το δημόσιο να «τηρήσει τις συμβατικές του υποχρεώσεις» προς τον οργανισμό για να καλυφθεί η μισθοδοσία και οι τρέχουσες λειτουργικές ανάγκες.

Το σωματείο ζήτησε από τους εργαζόμενους και έγινε δεκτό να κινηθούν μόνο τα δύο λεωφορεία για τα ΑΜΕΑ, τα οποία πραγματοποιούν δρομολόγια κατόπιν συνεννόησης με τους επιβάτες.

Οι εργαζόμενοι θα πραγματοποιήσουν αύριο το πρωί συνέλευση στο αμαξοστάσιο του ΟΑΣΘ, προκειμένου να αποφασίσουν για την πορεία των κινητοποιήσεών τους.


[Zougla.gr] Έληξε η επίσχεση εργασίας - Nikolas A. - 06-12-2013

Έληξε περίπου στις 14.00 η επίσχεση εργασίας στην οποία είχαν, από το πρωί της Παρασκευής, προχωρήσει οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ, ζητώντας τα δεδουλευμένα δυο μηνών (Οκτωβρίου- Νοεμβρίου).

Σύμφωνα με τον κύριο Στεφανίδη, Πρόεδρο του ΟΑΣΘ, τα δεδουλευμένα καταβλήθηκαν στους εργαζομένους κι έτσι τα λεωφορεία ετοιμάζονται να ξαναβγούν στους δρόμους της Θεσσαλονίκης.

Επιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά