Forum
[Ημερησία] Συνεργασία Goldair Handling με Olympic Air - Printable Version

+- Forum (https://mesametaforas.gr/forum)
+-- Forum: Ειδήσεις - Λοιπή Ελλάδα (https://mesametaforas.gr/forum/forumdisplay.php?fid=89)
+--- Forum: Αεροπορικά Θέματα (https://mesametaforas.gr/forum/forumdisplay.php?fid=121)
+--- Thread: [Ημερησία] Συνεργασία Goldair Handling με Olympic Air (/showthread.php?tid=10899)



[Ημερησία] Συνεργασία Goldair Handling με Olympic Air - meganium - 04-12-2013

Συνεργασία με την Olympic Air σε 11 αεροδρόμια της χώρας ξεκίνησε από τις αρχές του μήνα η Goldair Handling.

Πρόκειται για τα αεροδρόμια της Αθήνας, της Αλεξανδρούπολης, της Ζακύνθου, της Θεσσαλονίκης, των Ιωαννίνων, της Καρπάθου, της Πάρου, της Ρόδου, της Σκιάθου, της Σάμου και της Χίου ενώ συνεχίζεται και η συνεργασία στην Σόφια.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρείας με την προσθήκη της Olympic Air στο πελατολόγιο της, η Goldair Handling προχώρησε σε πρόσληψη 270 εργαζομένων σε Αθήνα και περιφέρεια.

«Η συμφωνία αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική και συμβολική για την εταιρεία μας, αφενός μεν, λόγω της ιστορικής σημασίας της Ολυμπιακής Αεροπορίας, αφετέρου δε, του γεγονότος ότι η Goldair Handling συνεχίζει να συμβάλλει στην τόνωση της απασχόλησης. Έτσι νοιώθουμε κοινωνικά χρήσιμοι και αρωγοί στην προσπάθεια επανεκκίνησης της οικονομίας μας» δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Goldair Handling, κ. Δ. Παπαμιχαήλ.

Η Goldair Handling, πάροχος επίγειας εξυπηρέτησης είναι αμιγώς ελληνική εταιρεία και δραστηριοποιείται σε 26 αεροδρόμια στην χώρα μας , 2 στην Κύπρο και 2 στην Βουλγαρία , ενώ απασχολεί σήμερα 1.490 μόνιμους και 790 εποχικούς εργαζόμενους στην Ελλάδα και 620 εργαζόμενους στο εξωτερικό.