Forum
Αναστάτωση στο λιμάνι του Πειραιά - Printable Version

+- Forum (https://mesametaforas.gr/forum)
+-- Forum: Ειδήσεις - Λοιπή Ελλάδα (https://mesametaforas.gr/forum/forumdisplay.php?fid=89)
+--- Forum: Θαλάσσιες Συγκοινωνίες (https://mesametaforas.gr/forum/forumdisplay.php?fid=122)
+--- Thread: Αναστάτωση στο λιμάνι του Πειραιά (/showthread.php?tid=10276)



Αναστάτωση στο λιμάνι του Πειραιά - Paul - 22-06-2013

Αναστάτωση σημειώθηκε νωρίτερα στο λιμάνι του Πειραιά έξω απο το Ε/Γ-Ο/Γ "Αριάδνη" της Hellenic Seaways λίγο πριν τις 21.00. Ο λόγος ήταν ότι το πλοίο που θα αναχωρούσε στις 21.00 προς Χίο-Μυτιλήνη ήταν πλήρες επιβατών και συνεπώς η λιμενική αρχή απαγόρευσε την περαιτέρω φόρτωση πέραν του "πρωτοκόλλου" που φέρει το πλοίο.

Έτσι δημιουργήθηκε ένταση έξω απο τον καταπέλτη του πλοίου με περίπου 100 επιβάτες να προσπαθούν να μπουν στο πλοίο χωρίς εισιτήριο, οι οποίοι απωθήθηκαν με την παρέμβαση του Λιμενικού Σώματος. Ανάμεσα στους επιβάτες υπήρξαν χειρουργημένα άτομα και μικρά παιδιά. Οι ανδρες του λιμενικού προσπαθούσαν επι ωρα ακόμα και μετά την αναχώρηση του πλοίου να εξηγήσουν στους αγανακτισμένους επιβάτες ότι δεν γίνεται να επιτραπεί ο απόπλους εαν επιβιβαζόντουσαν παραπάνω άτομα ακόμα και με παρέμβαση της εταιρείας.

Τα πρακτορεία δεν είχαν ενημερώσει κατάλληλα τους επιβάτες οι οποίοι μετέβησαν στο λιμάνι και βρεθήκαν προ εκπλήξεως στο λιμάνι χωρίς να μπορούν να ταξιδέψουν... Αύριο Σάββατο δεν υπάρχει δρομολόγιο της εταιρείας στην γραμμή Πειραιάς-Χίος-Μυτιλήνη αλλά ούτε και των άλλων εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην γραμμή και έτσι οι περίπου 100 επιβάτες αναμένεται να ταλαιπωρηθούν περαιτέρω.

[Image: thumb__DSC4342.jpg] [Image: thumb__DSC4344.jpg]