Forum

Full Version: Θριάσιο
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
[attachment=74]

Και μια εικόνα του Θριασείου από το Microsoft Bing Maps 3D
Τα τρόλλευ ξέρουμε τι έιναι? ziu να υποθέσω?
(12-05-2011, 05:53 PM)Paul:) Wrote: [ -> ]Τα τρόλλευ ξέρουμε τι έιναι? ziu να υποθέσω?

Τα τρια προς τα δεξια ειναι ziu οπως και τα τρια κατεστραμμενα προς τα αριστερα, τα δυο ενδιαμεσα ειναι τα Alfa τα τριαξονικα και τo καθετο ειναι ziu νταλικα.
Δεν νομιζω να εκανα λαθος αλλα καθε διορθωση ειναι δεκτη. Wink
Εγω εχω μια αλλη απορια και δεν το ειχα ρωτησει ποτε ο χωρος εχει καποια φυλαξη (γιατι αμαξοστασιο ενεργο δεν ειναι εκει) η γινεται γλεντι κανιβαλισμου;
Καθολου χαζη ερωτηση, στην μεγεθυνση της φωτογραφιας απ'οσο μπορω να διακρινω απο το λευκο εντονο που ειναι πισω απο το τζαμι του οδηγου πρεπει να ειναι ενα απο τα Neoplan, τωρα μην ρωτας γιατι ειναι μονο του ανακατεμενα και μπερδεμενα οπως γραφει ο Κωστας.
μια απορια.η εθελ θα το χρησιμοποιει μονο για τα αποσυρμενα;
ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟ! ΕΓΩ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΠΗΓΑ ΜΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ! ΕΙΝΑΙ ΑΥΣΤΗΡΕΣ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΣΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΕΤΕ Smile
Οι εγκαταστασεις της ΕΘΕΛ οπως και των υπολοιπων φορεων θεωρουνται ως ιδιωτικοι χωροι και χρειαζεται ειδικη αδεια και για συγκεκριμενο λογο για τους επισκεπτες.
Αν έχεις τη δυνατότητα να πας στην περιοχή και διαθέτεις καλή φωτογραφική μηχανή (ζούμ, φακό κλπ), τραβάς φωτογραφίες "αστέρια" χωρίς φλάς (μην τραβήξεις προσοχή) και μετά φεύγεις όμορφα και ωραία. Συνεπώς, δε χρειάζεται να μπείς στον χώρο, αλλά να πλησιάσεις διακριτικά από απόσταση.
ΟΜΩΣ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ MAGIRUS ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΩΜΕΝΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙΣ!!!ΔΥΣΤΥΧΩΣ Sad
ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΧΙΣΤΟ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΣΗΜΑΤΑ ΗΛΠΑΠ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΑΣΤΙΚΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ! ΑΥΤΟΙ ΠΩΣ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ???
Τα περισσοτερα ειναι απο κανιβαλισμους.
Φίλε μου αυτοί μπαινουν οπου θελουν... Άλλωστε ειναι διαφορετικό τα σηματάκια και αυτά να τα αγοράσεις και άλλο να τα ξηλώσεις ο ίδιος πόσο μάλλον σε ιδιωτικό χώρο. Το θέμα είναι να μην κάνεις πράξεις παράνομες... Αν θες να είσαι σωστός κατα την γνώμη μου η βρίσκεις άδεια για τον χώρο ή παιρνεις έναν καλό φακό και βγάζεις ότι μπορείς απο διάφορα σημεία γύρω απο το οικοπεδο
Το να παραβιαζεις την περιφραξη για να βγαλεις δυο φωτογραφιες δεν ειναι ωραιο αυτες οι ενεργειες ειναι για αλλους πχ: για τους τσιγγανους οπως γραφεις Κωστα το σωστο ειναι να αιτηθεις μια αδεια στα κεντρικα της ΕΘΕΛ για το αμαξοστασιο που σε ενδιαφερει ετσι ωστε να εισαι κυριος χωρις το αγχος αν θα σε ανακαλυψουν και μετα να εχεις αλλες ιστοριες γιατι οι εποχες ειναι περιεργες και συνεχεια υπαρχουν ειδησεις για κλοπες υλικων απο διαφορους δημοσιους φορεις οποτε παντα πρεπει να εισαι νομιμος σε περιπτωσεις εισοδου σε αμαξοστασια.
ΠΑΙΔΙΑΑΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ DAF?? ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ??? ΠΑΝΤΩΣ ΘΡΙΑΣΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ! ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ??
@magirus deutz

Απέφευγε να γράφεις με κεφαλαία, στο ίντερνετ η χρήση κεφαλαίων σημαίνει ότι φωνάζεις.

@Kostas Steyr Hellas και άλλους

Παιδιά προσοχή στο τι γράφετε, μπορεί να δώσετε βοήθεια άθελα σας σε κάποιον που θέλει να προκαλέσει φθορές στα οχήματα. Σκεφθείτε ότι μπορεί να διαβάσει το φόρουμ ο οποιοσδήποτε. Δεν χρειάζεται να τους δίνουμε συμβουλές από εδώ.
(29-05-2011, 11:51 PM)magirus deutz Wrote: [ -> ]ΠΑΙΔΙΑΑΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ DAF?? ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ??? ΠΑΝΤΩΣ ΘΡΙΑΣΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ! ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ??

(31-05-2011, 11:42 AM)Giannis Wrote: [ -> ]@magirus deutz

Απέφευγε να γράφεις με κεφαλαία, στο ίντερνετ η χρήση κεφαλαίων σημαίνει ότι φωνάζεις.

@Kostas Steyr Hellas και άλλους

Παιδιά προσοχή στο τι γράφετε, μπορεί να δώσετε βοήθεια άθελα σας σε κάποιον που θέλει να προκαλέσει φθορές στα οχήματα. Σκεφθείτε ότι μπορεί να διαβάσει το φόρουμ ο οποιοσδήποτε. Δεν χρειάζεται να τους δίνουμε συμβουλές από εδώ.

Νομιζω οτι ολοι εδω ειμαστε φίλοι των λεωφορειων! δεν θελω να πιστευω οτι ειμαστε βανδαλοι,αλλα σεβομαστε αυτα τα οχήματα...

Είδα χθες περνώντας από την Αττική Οδό κάτι που έμοιαζε με Solaris Urbino 8.6 στον χώρο του Θριασείου προς την (κύρια) Αττική Οδό, σχεδόν διπλα στην είσοδο της σήραγγας Λιοσίων.

Λόγω του ότι οδηγούσα, δεν μπόρεσα να διακρίνω λεπτομέρειες. Μπορεί να είναι το μπροστινό τμήμα του Solaris Urbino 18 που κάηκε στην Πετρούπολη, μπορεί όμως να ήταν και 8.6.

Μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει;
Νομίζω πως το Solaris Urbino 18 που είχε καεί στο Α13 όταν κατέληξε στο Θριάσιο χωρίστηκε σε δύο μέρη. Άλλα δεν είμαι απόλυτα σίγουρος.
(20-05-2013, 11:08 PM)ecoj Wrote: [ -> ]Νομίζω πως το Solaris Urbino 18 που είχε καεί στο Α13 όταν κατέληξε στο Θριάσιο χωρίστηκε σε δύο μέρη. Άλλα δεν είμαι απόλυτα σίγουρος.

Όντως έτσι είχε γίνει, καθώς το πίσω μέρος είχε καταστραφεί σχεδόν ολοσχερώς ενώ το μπροστά είχε πάθει μεν κάποιες ζημιές αλλά ήταν επισκευάσιμο. Τελικά η Solaris έστειλε ένα ολόκληρο καινούριο αρθρωτό, οπότε και το μπροστινό μέρος του καμένου θα πήγαινε για ανταλλακτικά.

Αυτό που ψάχνω είναι αν αυτό που φαίνεται είναι το μπροστινό μέρος του αρθρωτού, ή καποιο 8.6 που αποσύρθηκε.
Πάντως μέχρι τώρα δεν υπάρχει αναφορά για απώλεια Solaris Urbino 8,6. Νομίζω πως τα Citelis και τα Solaris Urbino 8,6 είναι όλα ενεργά και δεν έχουν καθόλου απώλειες.
Pages: 1 2