Forum
[In.gr] Τέσσερις Ρώσοι νεκροί και 30 τραυματίες από ανατροπή τουριστικού λεωφορείου - Printable Version

+- Forum (https://mesametaforas.gr/forum)
+-- Forum: Ειδήσεις - Λοιπή Ελλάδα (https://mesametaforas.gr/forum/forumdisplay.php?fid=89)
+--- Forum: Οδικές Συγκοινωνίες (https://mesametaforas.gr/forum/forumdisplay.php?fid=123)
+--- Thread: [In.gr] Τέσσερις Ρώσοι νεκροί και 30 τραυματίες από ανατροπή τουριστικού λεωφορείου (/showthread.php?tid=7490)



[In.gr] Τέσσερις Ρώσοι νεκροί και 30 τραυματίες από ανατροπή τουριστικού λεωφορείου - meganium - 14-09-2012

Τροχαίο δυστύχημα με τέσσερις νεκρούς και 30 τραυματίες Ρώσους τουρίστες σημειώθηκε στις 04:30 τα ξημερώματα της Παρασκευής, έξω από τη Θεσσαλονίκη, όταν το λεωφορείο που τους μετέφερε ανατράπηκε. Το δυστύχημα σημειώθηκε στο δρόμο Νέων Μουδανιών - Θεσσαλονίκης, στο ύψος της Καρδίας, χωρίς να έχουν διευκρινιστεί, μέχρι στιγμής, τα αίτια.

Όπως είπε στο ΑΜΠΕ, ο διευθυντής της Τροχαίας Θεσσαλονίκης, Θόδωρος Κυριακίδης, οι Ρώσοι τουρίστες βρίσκονταν σε διακοπές στην περιοχή της Χαλκιδικής και μετέβαιναν με το λεωφορείο στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» για να αναχωρήσουν για την πατρίδα τους.

Την ώρα του δυστυχήματος στην περιοχή έβρεχε, ενώ χρειάστηκε επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, προκειμένου οι τουρίστες να εγκαταλείψουν το λεωφορείο.

Οι 30 τραυματίες διακομίστηκαν σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης. Εκ των τραυματιών, τα τέσσερα νοσηλεύονται σε βαριά κατάσταση, χωρίς σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, να υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή τους.

Στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης διακομίστηκαν συνολικά εννέα τραυματίες, εκ των οποίων οι έξι είναι υπό πλήρη έλεγχο. Δύο άτομα υποβάλλονται σε χειρουργική επέμβαση, με τη μία περίπτωση να είναι σοβαρότερη, με πολλαπλά κατάγματα κι άλλα τραύματα.

Στο λεωφορείο επέβαιναν συνολικά 48 άτομα, ένας οδηγός κι ένας συνοδός. Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης.


RE: [In.gr] Τέσσερις Ρώσοι νεκροί και 30 τραυματίες από ανατροπή τουριστικού λεωφορείου - Paul - 16-09-2012

[Image: Untitled-1.jpg]

Μια φωτογραφία που βρήκα απο το συμβάν.

Τα στοιχεία του λεωφορείου
Setra S315HDH - ΝΖΡ-2110
JORDAN'S TRAVEL
Γραφείο Γενικού Τουρισμού