Forum
Singapore Airlines: Διατηρεί και του χρόνου το ATH-SIN - Printable Version

+- Forum (https://mesametaforas.gr/forum)
+-- Forum: Ειδήσεις - Λοιπή Ελλάδα (https://mesametaforas.gr/forum/forumdisplay.php?fid=89)
+--- Forum: Αεροπορικά Θέματα (https://mesametaforas.gr/forum/forumdisplay.php?fid=121)
+--- Thread: Singapore Airlines: Διατηρεί και του χρόνου το ATH-SIN (/showthread.php?tid=11700)



Singapore Airlines: Διατηρεί και του χρόνου το ATH-SIN - Nikolas A. - 19-09-2014

Singapore Airlines: Διατηρεί και του χρόνου το εποχικό της δρομολόγιο Σιγκαπούρη-Αθήνα!

Μετά από μια επιτυχημένη θερινή σαιζόν απευθείας πτήσεων από το Ελευθέριος Βενιζέλος προς τη Σιγκαπούρη, η Singapore Airlines, ανακοίνωσε τη λειτουργία των απευθείας πτήσεών της από και προς την Ελλάδα και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού του 2015.

Οι απευθείας πτήσεις της Singapore Airlines από το Ελευθέριος Βενιζέλος προς το αεροδρόμιο Shangi της Σιγκαπούρης και από εκεί προς τους σημαντικότερους προορισμούς της Ασίας και Ωκεανίας και αντίστροφα, θα πραγματοποιούνται κατά την περίοδο 8 Ιουνίου - 8 Οκτωβρίου 2015 κάθε Δευτέρα και Πέμπτη με αεροσκάφη τύπου Boeing 777-200ER.

Η Singapore Airlines εξυπηρετεί την αγορά της Ελλάδας όλο το χρόνο με 33 πτήσεις που πραγματοποιούνται εβδομαδιαίως από Αθήνα προς Σιγκαπούρη με τις Turkish Airlines και Aegean Airlines μέσω Κωνσταντινούπολης, καθώς και με πτήσεις κοινού κωδικού της Aegean Airlines μέσω Μιλάνου, Μονάχου, Φρανκφούρτης και Λονδίνου. Παράλληλα, η εταιρία πραγματοποιεί 14 πτήσεις εβδομαδιαίως από Θεσσαλονίκη προς Σιγκαπούρη μέσω Μονάχου και Φρανκφούρτης με πτήσεις κοινού κωδικού της Aegean Airlines.

Θυμίζουμε πως μέχρι πριν από δυο χρόνια η Singapore Airlines διατηρούσε γραφεία στην Ελλάδα για πάρα πολλά χρόνια και πετούσε απευθείας από την Αθήνα για την Σιγκαπούρη δύο και τρεις φορές την εβδομάδα. Δυστυχώς μετά το ξέσπασμα της κρίσης έκλεισε τα γραφεία της και έκανε το απευθείας δρομολόγιο της εποχικό.

Από την ομάδα Omorfa Taxidia στο facebook.