Forum
[Voria.gr] Τα φτερά της στο Μαυροβούνιο ανοίγει η Ryanair - Printable Version

+- Forum (https://mesametaforas.gr/forum)
+-- Forum: Ειδήσεις - Άλλες Ειδήσεις (https://mesametaforas.gr/forum/forumdisplay.php?fid=174)
+--- Forum: Εξωτερικό (https://mesametaforas.gr/forum/forumdisplay.php?fid=120)
+--- Thread: [Voria.gr] Τα φτερά της στο Μαυροβούνιο ανοίγει η Ryanair (/showthread.php?tid=10067)



[Voria.gr] Τα φτερά της στο Μαυροβούνιο ανοίγει η Ryanair - Konstantinos - 07-05-2013

Η low-cost αεροπορική εταιρεία επεκτείνει το δίκτυό της και στο Μαυροβούνιο τουλάχιστον μέχρι το 2016

Μεγάλο ενδιαφέρον σε κρατήσεις εισιτηρίων από το Μαυροβούνιο καταγράφει η low-cost αεροπορική εταιρεία Ryanair, η οποία μόλις την προηγούμενη εβδομάδα ανακοίνωσε την έναρξη της πρώτης αεροπορικής σύνδεσης της χώρας.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Βιώσιμης Ανάπτυξης και Τουρισμού της χώρας, κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου έμειναν κενές μόλις δύο θέσεις για το πρώτο δρομολόγιο Σαρλερουά - Ποντγκόριτσα – Σαρλερουά, αν και ακόμη γίνονται κρατήσεις μέσω της ιστοσελίδας της Ryanair.

Το υπουργείο σημειώνει ότι υπήρξε μεγάλη ανταπόκριση από το επιβατικό κοινό της χώρας, ενώ, από τις 20 Ιουνίου αναμένεται να δρομολογηθούν δύο πτήσεις την εβδομάδα από και προς την πόλη Πόντγκιρβα, χωρίς να είναι ακόμη γνωστός ο ευρωπαϊκός προορισμός.

Όπως προβλέπεται στη συμφωνία που υπέγραψε με την κυβέρνηση του Μαυροβουνίου, η Ryanair θα πραγματοποιεί αεροπορικές συνδέσεις με τη χώρα τουλάχιστον μέχρι το 2016. Μάλιστα, μέσα στα επόμενα τρία χρόνια η εταιρεία σχεδιάζει να συνδέσει την πόλη Τιβάτ με 14 προορισμούς, μεταξύ των οποίων το Μιλάνο, η Βαρκελώνη, το Λονδίνο, το Όσλο και η Στοκχόλμη.

Πηγή balkans.com